Proveïdors,La menuda

Utilitzem ingredients de primera qualitat per oferir-te els millors productes. Treballem amb productors locals i artesans, combinat amb les millors marques nacionals i internacionals.

Ja sigui mel, fruites, xocolata, mantega o farina, treballem amb els millors proveïdors per garantir l'excel·lència dels nostres productes. La relació amb els nostres col·laboradors és clau per assegurar la frescor i l'origen responsable dels ingredients que oferim. Busquem equilibrar proximitat i qualitat per proporcionar-te els millors resultats possibles.

Un grup de faves de cacau amontegades, amb una fava oberta mostrant el interior

Xocolata Valrhona

Coneguda per la seva qualitat i sabor excepcional, Valrhona és una marca francesa que ofereix xocolates de gamma alta, fetes amb els millors cacaus seleccionats directament dels seus orígens.

Una de les vaques de la granja pasturant, de taques blanques i negres, mirant a la càmera

Llet La Selvatana

La Selvatana és una petita granja familar i ecològica, situada a Campllong, compromesa amb el medi ambient i la sostenibilitat. Amb més de 30 anys d'experiència en la producció de llet fresca, els seus productes són ideals per a la pastisseria o per acompanyar els nostres cafès i tes.

Unes mans de forner manipulant una massa de pa, amb una taula de fusta

Farina de Farinera Coromina

Amb més d'un segle d'història, Farinera Coromina ofereix farines d'alta qualitat, elaborades a partir de cereals seleccionats i processades amb cura per garantir uns resultats excel·lents en pastisseria i panificació.

Gallines en llibertat en un camp de color verd

Ou de l'Estany

L’Ou de l’Estany treballa amb diferents granges repartides per tot Catalunya, i en totes elles s'asseguren que les gallines gaudeixen d’unes condicions de vida òptimes, tant pel que fa a les instal·lacions com a l’alimentació. Tot plegat es tradueix en uns ous de màxima qualitat.

Rony Parijs, xef pastisser executiu de Corman, observant una placa de mantega doblegada a les seves mans

Mantega Corman

Corman és famosa per la seva expertesa en la producció de mantega belga d'alta qualitat, oferint productes ideals per a la pastisseria professional gràcies a la seva consistència i riquesa.

Nathalie Néel, ramadera de Normandia, abraçant una vaca

Formatge i mantega Elle & Vire

Procedent de Normandia, Elle & Vire és sinònim de tradició i qualitat en la producció de productes làctics, especialment la seva mantega, reconeguda pel seu gust autèntic i textura cremosa.

Agricultor recollint llimones en un cabàs rodejat de llimoners

Polpa Adamance

Amb un compromís per oferir el millor de la natura, Adamance produeix polpes de fruites naturals, capturant el sabor fresc i intens de les fruites madurades al punt just.

La Laura amb una safata de mel Dolça Abella

Mel de la Dolça Abella

Guardonats com la millor mel de muntanya de Catalunya 2023 i amb una medalla d'or al certamen internacional de la mel London Honey Awards, la Dolça Abella és una petita empresa apícola familiar situada a Crespià, on la Laura i en Sergi produeixen mel, pol·len, pròpolis i cera, oferint una mel artesanal de gran qualitat i sabor natural.

Uns cabaços de cafè torrat plens de cafè en gra de Guatemala

Cafè Nomad

Amb un enfocament en la sostenibilitat i l’excel·lència, Nomad és un torrador de cafè amb base a Barcelona que selecciona i torra grans de cafè d'origen únic. Treballant directament amb petits productors, ofereixen un cafè d'especialitat fresc, aromàtic i amb notes complexes, ideal per als amants del cafè de qualitat.

Un home amb un barret de palla i una camisa recollint grans de cafè en un cistell

Cafè Right Side

Right Side és un premiat torrador de cafè amb seu a Barcelona, dedicat a l'elaboració de cafès d'especialitat. Amb un compromís ferm amb la sostenibilitat, seleccionen acuradament els grans de cafè mitjançant el comerç directe amb els seus productors. Ofereixen una varietat de cafès per a diferents mètodes d'extracció, garantint un sabor excepcional en cada tassa.

Una col·lecció d'ampolles petites de sucs naturals Zumiño de diferent sabors

Suc natural Zumiño

Zumiño és un projecte nascut a la comarca del Baixo Miño, al sud-oest de Galícia, dedicat al cultiu ecològic de pomeres i a l'elaboració de sucs 100% naturals. Utilitzen pomes autòctones premsades en fred per conservar tots els matisos i aromes de la fruita, sense afegir edulcorants, sucres ni sulfits. Es tracta d'un producte artesanal que combina tradició i innovació, destacant pel seu caràcter únic i pel respecte al medi ambient i a la producció sostenible.

Una col·lecció d'ampolles de vins naturals Jaume Jordà de diferents varietats

Vi d'en Jaume Jordà

Jaume Jordà és un distribuïdor de vins naturals amb una selecció molt personal, centrada en productes únics i autèntics que apassionen per la seva qualitat i història. Amb un enfocament honest i respectuós, destaca per treballar amb vinyes especials, moltes d’elles de producció sostenible i natural.