Nosaltres,La menuda

El nostre equip està compromés amb l'excel·lència en cada detall, des de la selecció d’ingredients de primera qualitat fins a la seva presentació final.

Posem atenció, dedicació i estima durant tot el procés de creació. Volem que la teva experiència sigui propera, inoblidable i autèntica.

Imatge del obrador de la pastisseria amb dues persones treballant
Qui som

Som un equip de persones compromés en el seu ofici diari i que ens uneix l’amor per la gastronomia. El nostre objectiu és dignificar la feina de la pastisseria i oferir-vos unes peces que estiguin a l’altura de les vitrines franceses que tant ens influeixen.

Som una pastisseria petita i 100% artesanal. Fem produccions limitades perquè volem oferir un producte de qualitat i assegurar-nos que és fresc de cada dia. L'objectiu és que els nostres clients s'emportin la seva brioxeria acabada de fornejar. Perquè això sigui possible, diàriament elaborem la massa dels nostres croissants, els laminem i els formem per l’endemà. Ens esforcem molt per a poder treure un producte fresc, equilibrat i que sigui igual cada setmana.

Fer això implica una constància i una organització que, per un obrador petit com el nostre, requereix de molta previsió. El negoci de l’alimentació és molt incert i varia cada dia, cosa que no està evidentment a les nostres mans. Alguns dels nostres pastissos, necessiten 2 o 3 dies per ser elaborats. Cada un d’ells té una feina al darrere de moltes hores i dedicació.

Imatge del obrador de la pastisseria amb dues persones treballant
El nostre obrador és el cor de la pastisseria. Aquí és on tot pren forma i on cada dia es creen les nostres especialitats.
Imatge del obrador de la pastisseria amb dues persones treballant
Cuidem cada detall perquè la teva experiència sigui única.
Formació

Creiem que la formació és un pilar fonamental per a oferir-vos un producte de categoria. Per això, ens formem contínuament amb els millors professionals del sector.

La menuda és un projecte que surgeix d’una passió: la pastisseria. Laura Ortega, amb formació a l’escola Hofmann, Jordi Bordas i L’Atelier, decideix fer un pas endavant al 2023 i obrir un obrador a Banyoles, el lloc on va nèixer.

L’equip de persones que conforma La menuda tenim un vincle en comú: l’amor per la pastisseria. El nostre objectiu és posar en valor el producte, respectar-lo al màxim i oferir-vos un bon servei. Per aconseguir-ho, ens seguim formant diàriament amb grans professionals del sector com ara Miquel Guarro, Ester Roelas o Andrea Tortora.

Imatge del obrador de la pastisseria amb dues persones treballant
La pastisseria Hofmann de Barcelona, fundada per Mey Hofmann, és coneguda a nivel nacional i internacional per les seves creacions dolces d'alta qualitat i refinament, combinant l'artesania amb l'avantguarda.
Jordi Bordas és un pastisser català reconegut per la seva innovació en pastisseria saludable i per crear el B·Concept, una metodologia per elaborar postres lleugers i equilibrats.
Imatge del obrador de la pastisseria amb dues persones treballant
Eric Ortuñoés conegut per la seva experiència i mestratge en pastisseria i per la seva feina al capdavant de L’Atelier Barcelona, on combina tècniques tradicionals amb innovació en postres i dolços.
FAQs

Aquestes son algunes de les preguntes més freqüents que ens feu.

Quin és el vostre horari?

Obrim de dimecres a divendres de 8:00 a 13:30 i dissabtes, diumenges i festius de 9:00 a 14:00. Els dilluns i dimarts tanquem per descans setmanal. Tot i això, et recomanem revisar el nostre horari més actualitzat a Google Maps o a Apple Maps, ja que pot haver-hi canvis puntuals.

Necesito un pastís per a una celebració, aniversari o event especial. Com puc encarregar?

Podeu contactar-nos o fer la vostra comanda a través de Whatsapp, mitjançant el nostre perfil d’Instagram @pastisserialamenuda o trucant al +34 613 918 555. Et guiarem en el procés de comanda i t'ajudarem a trobar la millor opció per a tu. En cas que necessitis una elaboració més personalitzada, pots trucar-nos en el nostre horari laboral o venir directament a botiga.

No he tingut temps d'encarregar. Teniu pastissos a la botiga disponibles?

A la nostra botiga sempre trobaràs una selecció de pastissos individuals que preparem de manera diària. A més, també disposem d'una petita oferta de pastissos més grans disponibles durant el cap de setmana.

Tot i això, si tens alguna preferència o necessitat concreta, et recomanem fer una reserva amb una antelació mínima de 2 o 3 dies per assegurar-te que tindrem el pastís que desitges.

Cada pastís requereix un temps de preparació de moltes hores, per això insistim en que encarregueu els vostres pastissos amb tota l’antelació possible.

Quan vinc a la botiga, molts productes estan esgotats. A quina hora és millor venir?

Fem produccions limitades i per això és important que vinguis a la botiga a primera hora perquè puguis escollir entre tota la nostra oferta. Si tens alguna preferència o necessitat, pots trucar-nos i fer una reserva per recollir-la més tard.

Feu productes sense gluten per celíacs?

No. En el nostre obrador elaborem tot tipus de productes amb farines de blat, ametlla o arròs, entre d’altres. Al no ser un obrador lliure de gluten, no podem oferir productes per celíacs. Els nostres productes sense gluten són aptes per intolerants, però no per al·lèrgics, ja que poden contenir traces.

Feu pastissos sense lactosa o vegans?

Sí, disposem d'opcions de pastissos sense lactosa i vegans per encàrrec. Son pastissos fora de carta i que cal encarregar amb antelació de 3 o 4 dies. Si tens alguna intolerància o altra necessitat, pots contactar amb nosaltres i t’ajudarem a trobar la millor opció per a tu.

Feu pastissos sense sucre per a diabètics o nadons?

Sí, disposem de pastissos sense sucre per diabètics o per ocasions especials. Son pastissos fora de carta i que cal encarregar amb antelació de 3 o 4 dies. Si tens alguna intolerància o altra necessitat, pots contactar amb nosaltres i t’ajudarem a trobar la millor opció per a tu.

Feu pastissos personalitzat amb ninots de sucre o fotografies comestibles?

Les nostres personalitzacions es basen sobretot en gustos i estètica; amb els que sempre podem jugar tot el que ens demaneu, però no treballem amb fondant ni imatges comestibles. Per aquests casos, i sempre que poguem, utilitzarem colorants naturals de qualitat. Si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres i et direm com ens podem adaptar a les teves necessitats.

Disposeu de taules o zona de degustació?

No disposem de taules a la pastisseria ni de zona de degustació, pero sí d’un banc i taburets a l’exterior on pots gaudir dels nostres productes amb un cafè o infusió.

Puc entrar amb el meu gos a la pastisseria?

Tot i que ens encanten els gossos i els animals de companyia, el nostre obrador es un espai on preparem i manipulem aliments, i per tant, segons la normativa vigent, no es permet l’entrada de gossos a la pastisseria per raons d’higiène i salut pública, a excepció dels gossos guia o d’assistència. Això sí, disposem d'una petita zona exterior amb banc i taburets on pots gaudir dels nostres productes amb el teu company pelut.